Bron Flickr - Cc Carolina Georgatou

‘Homo’s mogelijk toch welkom op Gay Pride’

Amsterdam overweegt om toch homoseksuelen toe te laten op de Gay Pride. Een woordvoerder van de burgemeester bevestigt dat daarover op dit moment onderhandelingen gaande zijn tussen de gemeente en het COC.

4 reacties
Bron: screenshot zie.nl - Forensische experts niet naar rampplek MH17

Ongewapende commando’s met charisma naar Oekraïne

Veertig ongewapende commando’s zijn met natuurlijk charisma onderweg naar het oosten van Oekraïne. De Nederlandse speciale eenheden moeten de orde herstellen in het rampgebied.

57 reacties
Bron: Flickr - Guy Sie

70% van de jongeren weet niet waar de Holocaust ligt

Zeventig procent van de Nederlandse jongeren weet niet meer waar de Holocaust ligt. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Het SCP ondervroeg ruim 2000 middelbare scholieren over hun algemene ontwikkeling.

100 reacties
globaalnieuwsradio

Voedselbank verstrekt foto’s van maaltijden

De voedselbank gaat USB-sticks verstrekken met foto’s van gezonde maaltijden.

7 reacties
Bron - CC http://rt.com/

FIFA wijst ook WK 2022 toe aan Rusland

Rusland mag naast het WK 2018 ook het WK 2022 organiseren. De FIFA heeft dat besloten nadat definitief vast is komen te staan dat Qatar het toernooi door corruptie heeft verkregen. De wereldvoetbalbond ziet de toewijzing als de ‘ideale manier om de dialoog met Rusland in stand te houden’.

88 reacties
Bron Flickr - CC Mark Rowland

Esther en Mike beginnen relatie om hun vakantie te redden

In een poging hun vakantie te redden, zijn Esther (29) en Mike (30) een relatie begonnen. Het tweetal kende al langer problemen met de vakantie en ziet de liefdesaffaire als de laatste kans om er nog iets van te maken.

60 reacties
Bron Flickr - CC Jonno Witts

1 Tip voor als je computer vastloopt

Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Je bent net lekker aan het werk en dan loopt je computer vast. Je zit bijvoorbeeld midden in een ingewikkelde zin en dan kun je plotseling niet meer verder. Niet getreurd! Volgens experts bestaan er heel goede oplossingen voor het probleem. Hieronder een lijst met de beste [...]

144 reacties
Bron Flickr - CC Saad Faruque https://www.flickr.com/photos/cblue98/7635644966/in/photostream/

Moralisten claimen verovering internet

Een groepering van fatsoenlijke burgers claimt in een videoboodschap een groot deel van het internet in handen te hebben. De burgers wisten gewapend met de hashtag #ongepast een groot deel van het internet te veroveren en maakten daarbij mogelijk ook een onbekende hoeveelheid kattenfilmpjes buit.

49 reacties
Bron: Flickr - Newdip

Gevoel van saamhorigheid mogelijk verlengd

Het nationale gevoel van saamhorigheid na de Oekraïense vliegramp wordt mogelijk verlengd. Het crisisteam onder leiding van minister Opstelten maakte gisteren bekend dat de golf van empathie in de samenleving ook over enkele weken nog heilzaam zou kunnen zijn.

76 reacties
Bron: Flickr - Michael Harris

Onderzoek: vrouwen praten meer dan mannen, nee maar echt

Vrouwen praten meer dan mannen, dat blijkt uit onderzoek. ‘Nee, maar echt,’ aldus hoofdonderzoeker Dirk de Greef van de Vrije Universiteit.

89 reacties