Bron: Flickr - Amy McDonald

Neerlandici rouwen om overleden tijd

Neerlandici hebben met verslagenheid gereageerd op het nieuws van de recentelijk overleden tijd. De tempus kwam om het leven door een ongelukkige naamval van de overtreffende trap.

19 reacties
Bron: Flickr - Die Linke

EU eist nieuwe verkiezingsuitslag Griekenland

De Europese Unie wil met Griekenland om de tafel om te heronderhandelen over de verkiezingsuitslag in het Zuid-Europese land. De EU eist dat Nieuwe Democratie, de partij van oud-premier Samaras, weer aan de macht komt.

61 reacties
Bron Flickr: Cc Ministério da Cultura

Dekker: ‘Verwarde man geen taak Publieke Omroep’

Een podium bieden aan een verwarde man, is geen taak voor de Publieke Omroep.

100 reacties
Bron- Flickr - olavgg

Draadloos web biedt uitkomst voor spinnen

Steeds meer spinnen stappen over op een draadloos web. De innovatieve constructie scheelt de dieren een hoop werk en heeft bovendien een hoger rendement, omdat nog minder insecten het web kunnen waarnemen.

24 reacties
globaalnieuws

Aankondiging winterweer blijkt reclamestunt NS

Het winterweer dat de NS vandaag noodzaakte tot een aangepaste dienstregeling blijkt een reclamestunt. Het is nog niet duidelijk welk reclamebureau verantwoordelijk is voor de winterse neerslag.

29 reacties
Bron: Flickr - Army Medicine

Persoonlijk energielabel schokt lichaamseigenaren

De overheid heeft deze week aan ruim 8,2 miljoen lichaamseigenaren een brief gestuurd met daarin hun persoonlijke energielabel. Veel mensen zijn het niet met hun inschaling eens.

41 reacties
Bron: Flickr - bark

Verwarde mannen nemen afstand van geweld

Het Landelijk Contactorgaan Verwarde Mannen heeft in een verklaring afstand genomen van gewelddadigheden door verwarde mannen. Voorzitter Flip Verhoek zegt dat verward geweld nooit mag afstralen op de verwarde gemeenschap

70 reacties

Een vrouw maakte een klein, mooi gebaar. En toen gebeurde er Helemaal Niets.

Monique Hamming (51) legde een briefje in een kluis op Amsterdam Centraal. Ze wilde met de tekst een willekeurige vreemde een hart onder de riem steken. Enkele uren later werd het gebaar van liefde voor andere mensen door een schoonmaakmedewerker in de prullenbak gegooid.

80 reacties

Feyenoord voetbalde 15 wedstrijden met dode spits

Feyenoord heeft dit seizoen vijftien wedstrijden gespeeld met een dode spits. Het gaat om een 28-jarige Britse Turk. Zijn dood werd zondag vastgesteld toen hij na Ajax-Feyenoord weigerde om Jasper Cillessen een hand te geven.

29 reacties
Bron: Youtube - Prydator

Nieuwe aanklacht tegen Boer Zoekt V.

Drie vrouwen hebben een aanklacht ingediend tegen het populaire KRO-programma Boer Zoekt V. De vrouwen zouden aangerand zijn door Boer G., nadat ze in handen waren gevallen van lovergirl Yvon J., die al jaren actief is in de commerciële agrarische vrouwenhandel.

142 reacties