Bron: Flickr - Michael Harris

Onderzoek: vrouwen praten meer dan mannen, nee maar echt

Vrouwen praten meer dan mannen, dat blijkt uit onderzoek. ‘Nee, maar echt,’ aldus hoofdonderzoeker Dirk de Greef van de Vrije Universiteit.

80 reacties
globaalnieuwsradio

Gratis Prozac bij NRC-abonnement

Mensen die een jaarabonnement nemen op NRC Handelsblad krijgen vanaf vandaag een dagelijkse dosis Prozac en een iPad mini cadeau.

21 reacties
Vladimir-Poetin-Cc-World-Economic-Forum-Flickr

Poetin: ‘Eerst de feiten van tafel’

De Russische president Poetin wil geen toezeggingen doen aan Nederland voordat de feiten rond vlucht MH17 van tafel zijn.

63 reacties
Bron: wikicommons - Cc Αντώνης Σαμαράς

Charismatisch volksidool Van Rompuy is nauwelijks op te volgen

Het is de Europese leiders nog niet gelukt om een opvolger te vinden voor Herman Van Rompuy als voorzitter van de Europese Raad. Veel potentiële kandidaten deinzen ervoor terug om in de voetsporen van de mateloos populaire Belg te treden.

62 reacties
Bron Flickr: Cc Marianne de Wit

Kabinet organiseert herdenking voor omgekomen handelsbelangen

Aanstaande maandag staat Nederland stil bij de handelsbelangen met Rusland die donderdag zijn omgekomen. Het kabinet wil hiermee alle belanghebbenden de gelegenheid geven om persoonlijk afscheid te nemen.

100 reacties
globaalnieuws29

Neutraal Slowakije wil vernietiging Israël én Palestina

Lange tijd heeft het land zich buiten het conflict gehouden, maar de Slowaakse regering heeft zich nu toch uitgesproken over de situatie in het Midden-Oosten. President Andrej Kiska heeft opgeroepen zowel Israël als Palestina te vernietigen.

214 reacties
Bron Flickr - CC David van der Mark

7 redenen waarom het vandaag warm is

Vandaag is het warm. Wij zetten voor u zeven redenen op een rij waarom het warm weer is.

208 reacties
Cc-agencia-Brasil

FIFA: ‘Toewijzing WK aan Qatar niet corrupter dan anders’

De uitverkiezing van Qatar als gastland van het WK voetbal in 2022 is niet corrupter verlopen dan de toewijzing van eerdere WK’s. Dat concludeert de FIFA-commissie die de vermeende misstanden bij de toewijzing onderzocht.

26 reacties
Reinier Sierag - Flickr.com

Nederland in de ban van woensdag-gekte

De woensdagkoorts is in alle hevigheid losgebarsten in Nederland. De derde werkdag, die eens in de zeven dagen plaatsvindt, zal ons land tot zeker middernacht in zijn greep houden.

78 reacties
Bron: Sam Stegers - Flickr.com

Protest tegen pro-wandelaarberichtgeving Nijmeegse Vierdaagse

In Vlissingen hebben enkele duizenden mensen zich verzameld voor een betoging tegen de eenzijdige berichtgeving over de Nijmeegse Vierdaagse. Volgens de demonstranten vertelt de NOS alleen het verhaal van de wandelaars die aan het evenement deelnemen

116 reacties