Bron: Flickr - Robert Hertel

Lex Immers terug bij Feyenoord

Lex Immers keert na anderhalf uur terug bij Feyenoord. Na rondzwervingen bij Sparta, SC Heerenveen, AEK Larnaca en Manchester City keerde de middenvelder na een periode van anderhalf uur afwezigheid weer terug bij zijn oude liefde Feyenoord.

8 reacties
Bron: Flickr - Pollobarba

Eten van voedsel minder gezond dan gedacht

Al sinds we ons kunnen herinneren, wordt ons verteld dat het gezond is om voedsel te eten. We weten niet beter dan dat voedsel ons energie geeft, ervoor zorgt dat we groeien en voorkomt dat we doodgaan.

42 reacties
Bron YouTube - NCRV

Van Dale: ‘Leon de Winter pleegde plagiaat’

Van Dale Uitgevers daagt schrijver Leon de Winter voor de rechter vanwege plagiaat. Dat meldt de uitgever van woordenboeken in een persbericht. Volgens Van Dale is het de grootste plagiaatzaak uit de Nederlandse literatuurgeschiedenis.

45 reacties
Bron Wikipedia EN

Oekraïne scherpt regels voor Russische asielsoldaten aan

Oekraïne gaat een strenger asielbeleid voeren voor Russische soldaten die zonder verblijfsvergunning in het land verblijven. De afgelopen maanden steeg de instroom van Russische asielsoldaten fors, waardoor de regering zich genoodzaakt ziet een zogenaamde ‘vertrekplicht’ in te voeren.

17 reacties
Bron Flickr - CC nshepard

IS ontvangt seksvideo Dave Roelvink; ebolamedicijn naar Oekraïne

De onrust op het internationale toneel heeft ook pakketbezorger UPS geraakt. Het bedrijf heeft deze zomer meer pakketjes verkeerd bezorgd dan normaal, met hier en daar vervelende gevolgen.

25 reacties
Screenshot RTL - Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken Afl. 10

Gerard Joling lijdt aan post-banale depressie

De kenmerkende, gierende lach van Gerard Joling is al wekenlang niet meer te horen. De bekende zanger is recentelijk gediagnosticeerd met een post-banale depressie.

24 reacties
Sceenshot YouTube - DigitalAgendaEU

PvdA presenteert rapport ‘We winnen toch wel weer’

Afwachten, stilzitten en rustig aankijken. Dat zijn de aanbevelingen van de commissie-Netelenbos, die de slechte peilingen van de PvdA heeft onderzocht. Volgens de commissie komt het vroeger of later toch wel weer goed met de partij.

34 reacties
globaalnieuwsradio

Manchester United verliest warming-up van de uitlooptraining

Manchester United heeft gisteren de warming-up van de uitlooptraining met liefst 5-1 verloren. Het is een nieuwe tegenslag voor de ploeg van Louis van Gaal, die eerder deze week ook al een gevoelige nederlaag leed tijdens het afdouchen.

1 reactie
Wikimedia - Cc martinkraft

Bierbrouwers: ‘Koning moet vaker publiekelijk over bier praten’

Bierbrouwer Grolsch vindt dat koning Willem-Alexander zich publiekelijk te weinig uitlaat over bier. Het gerstenat is volgens directeur Tom Verhaegen in de toespraken van de koning tot nu toe ‘niet sterk naar voren gekomen’.

51 reacties
Ton Elias - screenshot Knevel & van den Brink Makkelijk - Praten Achteraf

VVD: Minder ongeschreven regels voor ondernemers

Het oerwoud aan ongeschreven regels maakt de Nederlandse ondernemer vleugellam, aldus VVD-Kamerlid Ton Elias. Vanuit zijn partij klinken steeds meer stemmen om de ongeschreven regelzucht flink terug te dringen.

23 reacties