Bron Flickr fevered

Voor hongerstakers is kerst vaak een moeilijke tijd

Niet voor iedereen is kerstmis een gezellige tijd met familie en veel eten. Mensen die niets te eten hebben omdat ze in hongerstaking zijn kijken vaak huizenhoog op tegen de feestdagen. Voor hen staat het gezamenlijke kerstdiner garant voor honger en onbegrip.

4 reacties

Staatsschuldloterij gewonnen door Rita Kleihoorn

1 reactie
Bron: Youtube - 3FM

Teller Serious Request nu al op 387 miljard roebel

Serious Request heeft nu al 387 miljard roebel binnengehaald. De inzamelingsactie voor slachtoffers van seksueel misbruik begon gisteravond.

28 reacties
Bron: Youtube - fedKNMG

Discussie over nut en noodzaak artsen laait weer op

Artsen: hebben we ze wel nodig? Eens in de zoveel jaar laait de discussie over het bestaansrecht van de beroepsgroep weer op. Veel partijen vinden artsen overbodig, omdat er ook al zorgverzekeraars zijn.

82 reacties
Duyvesteijn

Adri Duivesteijn wordt aparte Kamer

6 reacties
Bron: nos.nl

Ter Horst: ‘Wij liggen op ramkoers’

Er wordt nu al drie dagen overleg gevoerd over de kabinetscrisis. Dat betekent voor journalisten vooral heel veel wachten op betrokkenen die commentaar willen geven. De Speld selecteerde 8 nietszeggende quotes rond het crisisoverleg.

32 reacties
Bron: Youtube - Bouwbedrijf Pennings bv

OM: Wij doen wat miljoenen mensen willen

Het Openbaar Ministerie heeft in een verklaring over de vervolging van Geert Wilders laten weten dat het doet wat miljoenen Nederlanders willen.

89 reacties

Schippers wil vrije keuze voor senatoren beperken tot ‘voor’

6 reacties
Dictee

Groot Dictee in stijlvol geoutilleerde rococo-omgeving

In de stijlvol geoutilleerde rococo-omgeving van de Eerste Kamer is ten huidigen dage Het Groot Dictee der Nederlandse Taal gepasseerd. De senatoire ambiance vormde een exquis decorum voor het met linguïstische kwinkslagen doordesemde epistel dat menig scribent op transcendentale wijze zou tormenteren. Het Dictee wordt uitgezonden op NPO 1.

26 reacties
Bron: Youtube - RTL Late Night

Vanavond bij RTL Late Night: Toyboy Robbie over de kabinetscrisis

Toyboy Robbie zal vanavond aanschuiven bij RTL Late Night om zijn visie te geven op de kabinetscrisis. Eerder liet Robbie al weten de democratie hoog in het vaandel te hebben staan.

30 reacties