Bron: Youtube - TreinVideo.nl

Reizigerscollectief gaat treinreis crowdfunden

Het nieuwe reizigerscollectief De Forens is een crowdfund-actie begonnen om een treinreis naar Driebergen-Zeist te financieren. Op sociale media zijn de initiatiefnemers vandaag een campagne gestart om de € 25,40 binnen te halen die per persoon nodig is voor de reis die in Heemstede-Aerdenhout moet beginnen.

18 reacties

Criminelen beroven waardentransport

Op de A73 bij Venlo is afgelopen nacht een waardentransport overvallen. Onbekende daders hebben grote hoeveelheden tolerantie en empathie ontvreemd. In augustus werd tijdens een brute overval een enorme lading vreedzaamheid buitgemaakt.

8 reacties

Tinder tevreden over nieuw notificatiesysteem

15 reacties
Bron: Wikipedia

D66 wil dancemuziek op feesten testen

D66 wil dat dancemuziek op feesten voortaan getest wordt. De partij pleit ervoor dat festivalgangers de muziek kunnen laten controleren, omdat er steeds meer vervuilde herrie in omloop is.

65 reacties
Bron: Flickr - StampMedia

Dochter Gers Pardoel gaat Ebola heten

Het dochtertje van Gers Pardoel krijgt de naam Ebola. Dat verklapte de rapper maandag in de uitzending van RTL Boulevard. Pardoel en zijn vriendin Selina verwachten hun dochter in januari.

52 reacties
Bron: Flickr - Partij van de Arbeid

Benthe Samsom gebruikt vader in haar spreekbeurt

Tijdens een spreekbeurt over haar cavia heeft Benthe Samsom (13) gerefereerd aan haar vader. Ze vertelde hoe hij regelmatig vergat om cavia Jimmy eten te geven als hij ‘s avonds laat thuiskwam. Falen heeft voor haar een heel concreet gezicht.

46 reacties

Verhoogde bijtelling van 25% op naheffing van € 642 miljoen in box 3 vanaf derde kwartaal 2016 100% aftrekbaar

Het plan om de verhoogde bijtelling van 25% op de naheffing van € 642 miljoen in box 3 vanaf het derde kwartaal van 2016 100% aftrekbaar te maken, stuit op veel onbegrip.

10 reacties
Bron: Donald Duck weekblad/Flickr - Partij van de Arbeid

Brief van de week: Emile (52)

10 reacties
Bron: Flickr - Bieke.vercauterz,

M officieel in ‘t kofschimp

De Nederlandse Taalunie erkent de status van de letter M als onderdeel van ‘t kofschimp. De beleidsorganisatie komt daarmee tegemoet aan de dagelijkse praktijk. Taalgebruikers hadden de letter al lang geleden omarmt als component van het populaire ezelsbruggetje.

50 reacties
Bron: Youtube - Duncans Toy Chest

Baby Born geeft zich bloot in spectaculaire biografie

Dit najaar ligt de langverwachte biografie van Baby Born in de winkels. In het boek ‘Reborn’ blikt het Duitse kindsterretje van weleer terug op zijn leven als beroemdheid, de roerige periode die daarop volgde, de worsteling met zijn seksuele geaardheid, de onvermijdelijke val en de weg terug omhoog.

11 reacties