Bron: Youtube - RTV Noord

Twitter boos om woordspelingloze condoleance

Mensen op Twitter zijn woedend over een blijk van medeleven na het overlijden van Seth Gaaikema. De 38-jarige @RuudHoogeveen8 plaatste aan het begin van de avond een tweet zonder woordspeling over de dood van de cabaretier. Veel twitteraars noemen de condoleance ‘resethloos’.

12 reacties

Zetter Telegraaf nog niet gewend aan nieuw formaat

5 reacties

Marie-Claire (43) had geen enkele intentie om de bal te spelen

Marie-Claire uit Bussum had gisteravond geen enkele intentie om de bal te spelen, toen zij met een kop thee en een goed boek op de bank zat. De 43-jarige huisvrouw gaf dat vandaag toe: “De bal, och nee, niks voor mij, schei uit, hou op hoor. Het was vooral m’n intentie om even een avondje [...]

2 reacties
Bron: nos.nl

Republikeinen: uitkeringsnazi’s moeten weer aan het werk

De Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden zijn boos dat de Amerikaanse overheid nog steeds uitkeringen betaalt aan voormalige nazi’s. Zij willen dat de ex-kampbewaarders weer aan het werk gaan en pleiten voor een sollicitatieplicht.

40 reacties
Bron: dagelijksestandaard.nl

Gordon toch niet talentvol

Zanger Gordon heeft geen talent. De Rooms-Katholieke Kerk betreurt de verwarring die daar eerder over ontstond door een tussenrapport van de bisschoppensynode in Rome. Daarin werd vermeld dat homoseksuelen de wereld talenten en kwaliteiten te bieden zouden hebben.

29 reacties
Bron: Wikipedia

Uber richt zich ook op transport van radioactief materiaal

Vervoersbedrijf Uber gaat zich vanaf donderdag ook richten op het transport van kernafval. Het bedrijf wil aanbieders van radioactief materiaal via de dochteronderneming UberNUC verbinden met particuliere chauffeurs.

39 reacties

Horoscoop herfst 2014

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kunt u deze maand (of wellicht het komende halfjaar, het hangt er een beetje van af hoe de sterren op de redactie staan) zonder problemen aan – kennis is macht.

13 reacties
cc Flickr - aaayyymm eeelectriik

Ben twijfelt of hij nog moet reageren na ‘hahaha’ van Ilse op Tinder

Een groot dilemma voor Ben Elker. De 34-jarige data-analist uit Bilthoven had zowaar een match met de leuke Haagse blondine Ilse (28), maar al na zeven berichtjes werd hij geconfronteerd met een ambivalent ‘hahaha’.

36 reacties
Bron: Flickr - Promotie Veenendaal

VVD: camera’s in plaats van OV-chipkaart

Als het aan de VVD ligt, wordt de OV-chipkaart op korte termijn vervangen door camera’s op het station. De partij wil filmen waar de reiziger in- en uitstapt en op basis van die informatie achteraf een rekening sturen.

38 reacties

Onvruchtbaarheid is niet erfelijk

Onvruchtbaarheid is niet erfelijk. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Maastricht. Volgens de onderzoekers hebben onvruchtbare mannen in de meeste gevallen geen onvruchtbare vader. Bij vrouwen is een vergelijkbaar patroon te zien. De onderzoekers noemen hun bevindingen ‘in potentie baanbrekend’.

28 reacties