CC Flickr - Stefano Mortellano

10 loeihete sms’jes die je aan je zorgverzekeraar kunt sturen

De relatie met je zorgverzekeraar kan wel een oppepper gebruiken. Een beetje voorspel waar je slechts je eigen fantasie kunt gebruiken, maakt het allemaal nog spannender.

11 reacties
Bron: Flickr - Stuart Richards

Impotente malloten bekritiseren Dag van de ad hominem

Vandaag is de officiële dag van de ad hominem. Precies vijftien jaar geleden werd er voor het eerst een persoonlijke aanval gebruikt in een discussie.

8 reacties
globaalnieuwsradio

Toyota introduceert zelfterugroepende auto

Toyota brengt dit najaar een nieuwe Prius op de markt die zich bij mankementen automatisch terugroept naar de dealer. De auto is in staat om op maandelijkse basis verkeerd gefabriceerde onderdelen te laten vervangen.

10 reacties
Bron Flickr - Cc Ogbodo Solution

Prijsvraag: bedenk een nieuwe naam voor IS!

Ineens waren ze daar: de jongens van IS. Of ISIS, ISIL of Islamitische Staat. Daarover is nogal wat verwarring. Voor een initiatief als het kalifaat is naamsbekendheid natuurlijk essentieel. Daarom zoekt IS een nieuwe, pakkende naam.

107 reacties
Bron: Youtube - ProRail

Kennissen ongelukkig met gezamenlijke treinreis na toevallige ontmoeting

Door een toevallige ontmoeting op station Breda waren de kennissen Arthur van der Meulen (26) en Robin Prins (21) maandag genoodzaakt gezamenlijk naar Tilburg te reizen. De twee mannen waren daar precies even ongelukkig mee.

29 reacties
Bron: Flickr - NASA Goddard Space Flight centre

Politiek tevreden over functioneren zonnestelsel

Het zonnestelsel functioneert naar behoren en kan in de huidige vorm nog zeker vier, vijf jaar mee. Dat staat in het visierapport ‘Zonneklaar’ van het Sociaal Cultureel Planbureau, geschreven in opdracht van het kabinet.

40 reacties
globaalnieuwsradio

Ajax contracteert nieuwe pispaal

Ajax heeft jeugdspeler Delano Sumter voor vier jaar vastgelegd. De 18-jarige verdediger moet de nieuwe pispaal van het publiek worden.

4 reacties
Bron Flickr - CC The U.S. Army

VS bombarderen ebola

De Verenigde Staten zijn gisternacht begonnen met een uitgebreide militaire campagne tegen het ebolavirus, zo melden bronnen in het Pentagon. President Barack Obama heeft gekozen voor een keiharde aanpak van het virus.

22 reacties
NOS - VAK K

Liveblog Algemene Beschouwingen dag 2

Kabinet en Kamer zijn uit de kleedkamers gekomen voor de tweede helft van de Algemene Beschouwingen. De hoofdrol is vandaag voor premier Mark Rutte.

46 reacties
Bron Flickr - CC Al Jazeera English

India stemt over terugdraaien onafhankelijkheid

814 miljoen Indiase kiesgerechtigden spreken zich vandaag in het grootste referendum ooit uit over het terugdraaien van de onafhankelijkheid. Peilingen voorspellen een nek-aan-nek-race.

21 reacties