Bron Flickr - Nicolas Suzor

Kun jij deze kitten weerstaan? Ga de uitdaging aan!

Kijk eens goed naar deze kitten. Check haar schattige oogjes en haar pluizige vachtje. Heb jij het in je om haar niet te aaien? Heb jij de mentale hardheid om haar te weerstaan? Het is weinigen gegeven.

2 reacties
Bron: Youtube - Beveiligingsbranche

Vervanging kabinet door robots komt nog te vroeg

Het kabinet wordt voorlopig niet vervangen door robots. De afgelopen vier jaar werd bij wijze van experiment de ministerspost van Veiligheid en Justitie ingevuld door de Opstelten-bot.

30 reacties

16 uur durende date Máxima en vrouw Bouterse was toeval

Koningin Máxima is dit weekend onbedoeld gezellig een dagje uit geweest met de vrouw van de cocaïnehandelaar en massamoordenaar Desi Bouterse. De RVD zegt in een verklaring dat het ruim zestien uur durende winkeluitje op toeval berust.

2 reacties
Bron: Flickr - Alex

Steeds meer bijstandsmoeders vallen terug in betaalde baan

Steeds meer bijstandsmoeders vervallen in een betaalde baan en krijgen te maken met de arbeidsval. ‘Maatregelen moeten er voor zorgen dat thuiszitten weer gaat lonen’, aldus minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher.

52 reacties
Bron: Youtube - William Eby

Pino uit voorzorg zonder kostuum in OV

De vertolker van Pino reist op aandringen van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding voorlopig zonder kostuum in het openbaar vervoer. Volgens de Vogelbescherming hebben radicale poeliers het gemunt op de Sesamstraatvogel.

26 reacties
Desperados

Dier met eeuwig nachtleven ontdekt

Wetenschappers hebben in de diepzee bij Chili een dier ontdekt dat het oneindige nachtleven heeft. Daardoor is in de toekomst misschien ook voor mensen eeuwig nachtleven mogelijk.

2 reacties
Bron: Youtube - Henk Politiek

Kamerleden kunnen ‘motie van niet chill’ indienen

De motie van treurnis verdwijnt uit de Nederlandse politiek. Met ingang van oktober gaat het instrument ‘motie van niet chill’ heten. De Tweede Kamer wil op die manier met haar tijd meegaan en de politiek dichter bij de burger brengen.

34 reacties
Bron: wikipedia

Definitief: twaalf in een dozijn

Er gaan twaalf eenheden in een dozijn. Geruchten over dertien in een dozijn kunnen daarmee van tafel. Geruchten over andere getallen ook. Een dozijn is twaalf. En andersom.

36 reacties
Bron Flickr -  CC Barack Obama

VS willen militaire steun van Oekraïne tegen IS

De weigering van Oekraïne om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen de Islamitische Staat zorgt voor steeds meer irritatie in de Verenigde Staten. President Obama vindt dat het op een NAVO-lidmaatschap azende land militaire steun moet bieden.

9 reacties

Gruwelijke mishandeling Shetland-pony ‘volkomen terecht’

De gruwelijke mishandeling van een kleine Shetland-pony in Ommen was volkomen terecht. de rechter vindt dat verdachte Bennie B. niets te verwijten valt omdat de pony te langzaam liep en ‘ronduit provocerend’ aan het grazen was.

6 reacties